τι σου ειπα δηλαδη πιο πανω ? το ιδιο ακριβως σου ειπα .κατσε να βγουν με το καλο,αμαν με την πειρατεια,λογω αυτης εμεινε ενα μηνα κλειστο το πσν ,ας περασουν παλι 4 χρονια απο την κυκλοφορια της κονσολας και ας την σπασουν μετα...
Nick97_Olympiakos PS3 Jailbreak Veteran
Αριθμός μηνυμάτων : 844 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Ρόδος
Ρε ειστε με τα σοβαρα σας? Η κονσολα δεν εχει βγει καν ακομα και εσει μιλατε για το σπασιμο της? Δεν πατε καλα.... Χωρις να εχουμε δει καν την κονσολα, εγω θα κατσω στα αυγα μου και θα περιμενω να δω τι Hardware εχουμε και τι exploits μπορουν να δωκιμαστουν σε αυτο.
Χαλαροστε και περιμενετε.
Nick97_Olympiakos PS3 Jailbreak Veteran
Αριθμός μηνυμάτων : 844 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Ρόδος
ρε παιδια για πλακα το πα και ετσι και αλλιως τι νευριαζετε αφου ολοι εχουμε cfw στο ps3 μας....εγω στο ps3 εχω πανω απο 30 games αυθεντικα....το ιδιο μπορει να κανω και με το PS VITA μεχρι να βγει κανα hack....
grecomafioso Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 3794 Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2010 Ηλικία : 40 Τόπος : COLOGNE GERMANY
οτι θα το χακαρουν αυτο ειναι το μονο σιγουρο αλλα ας βγει πρωτα η κονσολα με το καλο και μετα βλεπουμε τι θα γινει με το χακαρισμα της. ενα ομως ειναι σιγουρο, θα τα σπαει
RODIFIRE PS3 Jailbreaker
Αριθμός μηνυμάτων : 296 Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2010 Ηλικία : 38
το Wii u θα ειναι η επομενη κοσνολα οπου σαν βασικο χειριστιριο θα εχει το χειριστιριο του Wii remote plus (me motion plus mesa) και το αλλο με τιν οθονη θα βοηθαει σε πολα φοβερα πραγματα παιχνιδια και αλλα θα μας δειξουνε πρην βγει θα ειναι φοβερη κονσολα αν κανουν οσα σκευρομαι τεσπα αυτα για off topic
το vista αν μπορουσαμε να το αγορασουμε απο αμερικη χωρης να εχουμε τραβηγματα με τελονιο θα μας ευγενε παραπολυ ποιο φτηνω αλλα προσοπικα δεν ψηνομε καθολου να το παρω και δεν μο αρεσει καθολου η καινοτομιες που εχει θα το παρω οταν σπαστη (μετα απο χρονια οσο και να παρει) πηστευω και οσα παιχνιδια μου αρεσουν πχ uncharted θα τα αγοραζω αλλιος οχι αν και παλυ λευτα δεν υπαρχουν καθολου με δυσκολεια διατηρο το hoby Που εχω 15 τουλαχιστον χρονια τωρα και αρκετα περνω απο εξοτερικο τελος χαιρομαι που τους εκοψε το μυαλο και δεν αναγκασαν κανεναν για να ανευη να πρεπει να τον χαηδεβουμε το κολαρακη η οτι αλλη χαζομαρα τους κατευει
blackdaimon PS3 Expert
Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2010
ρε παιδιά εγώ στο psp που έχω προσπάθησα πολλές φορές να παίξω χωρίς να με ενθουσιάζει... δηλαδή εκτός από τους πονοκεφάλους δεν μπορούσα και να παίξω... να δούμε τι φρούτο είναι και το PS Vita και τα ξαναλέμε...
RODIFIRE PS3 Jailbreaker
προσοπικα δεν μπορεσα να ευχαριστιθω ουτε εναν τιτλο πραγματικα οπως στο ps1 ps2 Wii DS 360 kai τις ποιο παλιες κονσολες τις Nintendo kai sega. θυμαμαι με το που αρχηζα ενα παιχνιδι τελειονε τι κακο και αυτο το final fantasy crisis core το περιμενα πως και πως αλλα δεν ηξεραν οτι τα rpg kratανε καμια 100ρια ωρες ασε που ουτε ο χειρισμος με βολευε. εγω παντως δεν ξερω αν το ειπα αλλα θα το παρω αν το hackaroyn και μετα απο ενα Pricedrop που δεν θα γινει συντομα μονο αν εχει τρελη επυτιχεια αλλιος σε 1 με2 χρονια θα το βρισκουμε με 150ευρω απο εξω σε προσφορα παλι
weaponmaster Gamez Team
Αριθμός μηνυμάτων : 775 Ημερομηνία εγγραφής : 17/12/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Inside the heart of a raging volcano
το crisis core δεν κραταει οσο τα αλλα rpg-final fantasy γιατι ο τροπος που εξελισεται δεν σε αφηνει να αρχισεις να ταξιδευεις σε ολο το χαρτη αφου το τερματισεις και για αυτο κραταει λιγοτερο,ομως και παλι συνεχιζεινα παραμενει ενας κορυφαιος τιτλος για το psp
RODIFIRE PS3 Jailbreaker
αν δεν ειχε το ονομα και τιν ιστορια απο το προτοτιπο Final Fantasy VII tou psx τοτε αυτο το παιχνιδι ετσι οπως το ευτιαξαν και στιν κονσολα που βγηκε μπορει να εποιανε και πατω αλλα ειναι υπεροχο για τους λογους που ειπα ποιο πανω.
αν ηθελαν θα μπορουσαν να μεγαλωσουν την διαρκια αλλα οπως σε αυτο ετσι και σε οσους τιτλους απο τους πωλους με καλο ονομα ηταν με πολυ μικρη διαρκια αλλο ενα παραδιγμα το god of war ~2 ωρες :S
JusperX Gamez Team
Αριθμός μηνυμάτων : 2310 Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσ/νικη
Εχω κανει και γω ενα unboxing thread με pics. Δεν δινω λινκ για λογους ασφαλειας. Στο επισημο ελληνικο forum ειναι
Γραψτε greek playstation forum στον γοογλη ... πρωτο λινκ και στο πρωτο ποστ εχει το λινκ (το ειχε ανακοινωσει στο αγγλικο μποαρντ ο αγγλος τιμ λιντερ)
Εχω και ενα FAQ στα ελληνικα με πολλες ερωτησεις γυρω απο το Vita το οποιο ανανεωνω συχνα (τωρα αυτο κανω)
Τεταρτη βγηκε το firm 1.60 που διορθωνει κενα ασφαλειας αλλα προσθετει και αρκετα features
Δυσκολα θα σπασει το vita παιδια. Και εαν σπασει θα βγει patch asap. Η εταιρεια θελει να το προωθησει οσο γινεται και λογικο ειναι.
JusperX Gamez Team
Αριθμός μηνυμάτων : 2310 Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσ/νικη